Top weekendtas Geheimen

Uw reis ofwel weekendje straat begint bij ons. Met een perfecte zak weet u zeker dat u dan ook de spulletjes buiten problemen mee kunt nemen naar uw bestemming. Groot ofwel klein, eenvoudigweg ofwel chic, stijlvol of trendy, de afwisseling kan zijn zeker aan u.

Herentassen Zakken zijn de laatste jaren tevens voor heren in eindeloos veel stijlen te oplopen. Moesten heren het voorheen verrichten betreffende rugtassen, sporttassen en klassieke leren koffertjes, tegenwoordig vervaardigen bekende zakken- en modemerken ook stijlvolle fashion zakken vanwege heren.

Mocht je alsnog vragen hebben over Service & Retour dan kun je iedere keer contact opnemen met de klantenservice.

Heren die op speurtocht bestaan naar ons tasje kunnen deze ongetwijfeld ontdekken in een gevarieerde collectie herentassen bij Travelbags.nl.

Citytrip of zomerse reis op een agenda? Betreffende de zachtschalige Nacht-line koffers betreffende Decent ontstaan jouw je uitstapje juist! Een koffers bestaan gemaakt aangaande hoogwaardige, duurzame materialen, voorzien betreffende soepele wielen en ons flinke trekstang.

Op het moment zijn er nog geen vragen gesteld aan het middel. Bezit u dan ook ons belangstelling? Zend het een bericht en we geven binnen 48 uur antwoord, dat beloven wij.

Wegens HEREN *10% korting bij Zalando.nl voor ons minimale bestelwaarde aangaande € 75

fonQ vormt toepassing aangaande cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) teneinde de website persoonlijker te maken en je te voorzien aangaande relevante advertenties. Betreffende die cookies mogen we en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze webshop volgen.

De Carbags reistassenset is volmaakt om uw wagen zo perfect mogelijk in te beetpakken. Wegens (bijkans) iedere wagen is ons speciale tassenset beschikbaar die een ruimte met uw kofferbak zo goed geoorloofd benut. Hierdoor heeft u dan ook minder losliggende bagage waardoor dit veil

Verder mag er een selectie geschapen geraken betreffende betrekking tot de gewenste prijsklasse. Filter en personaliseer dit assortiment teneinde het kiezen te vereenvoudigen. Koop een zak tot keuze here online voor Travelbags.nl en profiteer met supersnelle service en kosteloos verzending.

Ons weekendtas ladies kenmerkt zichzelf door een opening aan een bovenzijde, dikwijls betreffende ritssluiting. Door die ruime opening pak je jouw kleding gemakkelijk en netjes in. Een weekendtassen hebben handvatten, doch bestaan dikwijls verder voorzien van ons (afneembare) schouderband. Het is enorm handig om een tas over jouw schouder te dragen opdat jouw je handen vrij hebt en het zwaarte beter kan verdelen.

Het laatste is echt vanwege u dan ook betreffende inzet mits u vanwege uzelf werkt. De zakken zijn ook onderverdeeld in meerdere vakken waarin u dan ook al de spullen kwijt kan. De perfecte tas vanwege onderweg zeker! Tips voor de aanschaf aangaande de nieuwe weekendtas

nl voldoet aan een gestelde IATA norm. Let er immers op dat sommige luchtvaartmaatschappijen verschillende regels kunnen hanteren hetgeen betreft een maximale afmetingen voor handbagage. Kijk dus altijd op de webwinkel aangaande een maatschappij waarmee u dan ook vliegt, om ongemakken te verhelpen. De exacte afmetingen betreffende onse reistassen vindt u dan ook bij de kenmerken met het desbetreffende artikel. Dit bestaan iedere keer de uiterste buitenmaken, incluis al die uitstekende delen.

Vul onderstaand invulformulier zo breedvoerig mogelijk in en we zullen u dan ook binnen een paar werkdagen een prijsopgave doen toekomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *